Изненадващ обрат в ситуацията около Филипе Коутиньо

ПСЖ няма да успее да привлече Филипе Коутиньо през настоящия летен трансферн прозорец. Барселона искаше да го използва за връщането на Неймар в тима, но до сделка така и не се стигна, а в последните дни сериозен интерес към футболиста проявява Арсенал.

Според информация на френската медия "Екип", каталунците са склонили да дадат бразилеца под наем на "артилеристите", а самият футболист, въпреки че не е във възторг, също е съгласен да играе за Арсенал в опит да играе редовно в познато за него първенство като Висшата лига.

Вижте най-скъпия състав във футбола

Излишно е да се изговаря още по темата с космическите суми, които се дават за футболисти днес. Тенденцията няма да се промени - поне не надолу, з...

В същото време Sky Sports също публикува информация в последните часове, че Коутиньо може да заиграе под наем, но не в Арсенал, а в големия враг на "артилеристите" - Тотнъм.

Междувременно Коутиньо не е единственият, запътил се към изхода на "Камп Ноу". Оказва се, че Иван Ракитич също може да премине във Висшата лига (подробности вижте в тази статия).

Още по темата

Please select answer!