Юрген Клоп най-накрая проговори за евентуалното завръщане на Коутиньо


Юрген Клоп най-накрая проговори за евентуалното завръщане на Коутиньо
Снимка: Gulliver/GettyImages

6705 0

Слуховете за евентуалното завръщане на Филипе Коутиньо в Ливърпул не спират, като много източници в медиите спекулират с различните преговори между двата отбора. Юрген Клоп обаче "приспа" тази медийна вихрушка, след като коментира ситуацията.

"Коутиньо е полезен за всеки отбор в света. Аз го харесвам, мисля, че това е фантастичен футболист, но той е много скъп и не можем да си позволим такива трансфери", призна мениджърът на Ливърпул.

Мърсисайдци със сигурност имат нужда от това да се подсилят, за да продължат битката с Манчестър Сити за власт в английската Висша лига. За завръщането на Коутиньо се заговори заради слабите му 18 месеца на "Камп Ноу", но каталунците няма да го пуснат за по-малко от 100 милиона евро - сума, която английският гранд не желае да плати към настоящия момент.

Друг актуален слух около Ливърпул е свързан с Гарет Бейл, от когото Реал Мадрид се опитва неистово да се отърве. Как Клоп коментира възможността на Бейл да заиграе на "Анфийлд" може да прочетете в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички