Легенда на Ливърпул вярва, че тимът трябва да се насочи не към Коутиньо, а към друг играч на Барселона


Легенда на Ливърпул вярва, че тимът трябва да се насочи не към Коутиньо, а към друг играч на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

6030 0

Легендата на Ливърпул Дани Мърфи вярва, че бившият му клуб не трябва да връща на "Анфийлд" Филипе Коутиньо, който през зимата на 2018 година избра да премине в Барселона. Според славния халф "червените" трябва да насочат силите си към другия ненужен на "Камп Ноу" - Усман Дембеле.

"Дембеле ще бъде уникално попълнение за Ливърпул. Той не направи най-силните си мачове в Барселона, но е очевидно, че има огромен талант и възможност сам да решава мачовете. Ако в Ливърпул са сигурни, че могат да го върнат към най-силните му години, то тимът ще бъде изключително опасен с него в предни редици, както и със Садио Мане и Мохамед Салах.

Ако играе най-добрия си футбол, Дембеле може да извади Роберто Фирмино от първия отбор. Фирмино е играч, който играе собствената си игра и не губи формата си и ако Дембеле не успее да даде най-доброто от себе си, то Фирмино бързо ще му вземе мястото отново", сподели Мърфи.

Наскоро пък Филипе Коутиньо даде първи знак, че е готов да си тръгне от Барселона. Как го направи бразилецът може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички