Интересни и изненадващи имена на треньори, чакащи уволнението на Лопетеги


Интересни и изненадващи имена на  треньори, чакащи уволнението на Лопетеги
Снимка: Guliver/GettyImages

2186 0

Ръководството на Реал Мадрид отново е готово да сменя треньора, след като Флорентино Перес и компания са вдигнали мерника на Хулен Лопетеги. Той има точно 3 мача, за да спаси поста си на "Сантиаго Бернабеу", а "кралете" вече имат няколко варианта за негов наследник.

Ако ръководството на тима не остане доволно от резултатите срещу Леванте, Виктория Пилзен и Барселона, Лопетеги ще бъде уволнен в най-скоро време, а основен фаворит на този етап е освободеният от Челси през лятото Антонио Конте. Италианският специалист беше сред фаворитите и през лятото, но тогава именно Лопетеги беше избран заради връзката му с младите футболисти в "кралския клуб".

Информацията на "El Confidencial" сочи още, че и Жозе Моуриньо е сред треньорите с шанс за мястото на испанския треньор. Той е личен любимец на Флорентино Перес, но неговото назначение може да взриви обстановката в съблекалнята. Сантиаго Солари, който беше футболист на тима в началото на века, а сега води втория отбор Кастия, също е сред вариантите, ако Перес потърси ефекта "Зидан", който смени Бенитес именно докато беше треньор на втория тим.

Арсен Венгер и Лоран Блан завършват списъка с потенциални заместници на Хулен Лопетеги. №1 за Флорентино Перес беше Масимилиано Алегри, но той още през лятото отказа да седне на горещия стол на "Сантиаго Бернабеу". Междувременно Флорентино Перес ще реши проблема с липсата на голове и ще даде 200 милиона евро за нападател - вижте кой тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички