Реал Мадрид вадят 200 млн. евро за един от голмайсторите в Европа


Реал Мадрид вадят 200 млн. евро за един от голмайсторите в Европа
Снимка: Guliver/GettyImages

3590 0

Ръководството на Реал Мадрид продължава да следи нападателя на Тотнъм Хари Кейн, като "белия балет" е готов да отправи оферта на стойност 200 млн. евро, смята испанското издание "El Confidencial".

Английският национал бе свързван с трансфер в Испания и преди, а сега изданието смята, че 2019-а година ще бъде повратна в кариерата на стрелеца, който може да премине на "Сантиаго Бернабеу".

"Кралския" клуб се намира в труден период, след като отборът не успя да отбележи гол в последните си четири срещи, допускайки три поражения. Голямата звезда на тима Кристиано Роналдо напусна отбора през лятото, а "белите" така и не намериха достоен заместник.

Хари Кейн е в състава на "шпорите" от 2009-а година, като има и няколко престоя под наем. През последните години той затвърди ролята си на голмайстор за тима, което предизвика интерес в редица европейски грандове.

Друг атакуващ играч във Висшата лига, който е свързван с трансфер на "Сантиаго Бернабеу", е намиращият се в страхотна форма от началото на сезона Еден Азар. Какво каза той по адрес на Реал Мадрид - може да прочетете в този материал.

Междувременно настоящият селекционер на Реал Мадрид Хулен Лопетеги е изправен пред тежката задача да върне "белия балет" към победите. Треньорският пост на испанеца е под въпрос, а ръководството на Реал вече обсъжда бъдещето на Лопетеги.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички