Любопитен и недолюбван треньор е фаворит да поеме Реал Мадрид


Любопитен и недолюбван треньор е фаворит да поеме Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2898 0

Ръководството на Реал Мадрид може да уволни треньора Хулен Лопетеги след ужасяващата серия, в която отборът навлезе. "Белият балет" няма победа в четири поредни мача във всички турнири, като в тях не е реализирал нито един гол. В първенството на Испания тимът има 2 загуби и 1 равенство в последните си 3 мача, а в последния си двубой в Шампионска лига регистрира загуба от руския ЦСКА (Моксва).

В момента в първенството "Кралете" са на четвърто място в класирането, изоставайки с 2 точки от лидера Севиля. Според вестник AS мястото на Лопетеги може да заеме бившият италиански селекционер Антонио Конте. За последно той води английския Челси, но бе уволнен през лятото, след като тимът не успя да се класира за Шампионска лига.

РАМОС ЗАЩИТИ ЛОПЕТЕГИ: ЩЕ Е ЛУДОСТ ДА СМЕНИМ ТРЕНЬОРА

Съдбата на Лопетеги, който е бивш испански селекционер, ще се реши в дербито срещу Барселона. Първото за сезона Ел Класико е на 28 октомври. В предишния кръг "белите" приемат Леванте.

Откакто е без работа, Конте бе свързван с поне три сериозни европейски клубове. Той бе сочен за наследник на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед, на Еузебио Ди Франческо в Рома и на Дженаро Гатузо в Милан. И тримата специалисти засега успяват да запазят работата си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички