В Испания: Реал Мадрид обсъждат бъдещето на Лопетеги


В Испания: Реал Мадрид обсъждат бъдещето на Лопетеги
Снимка: Getty Images/Gulliver

1811 0

Ръководството на испанския колос Реал Мадрид обсъжда бъдещето на селекционера на тима Хулен Лопетеги, твърди испанското радио "Onda Cero". Според медията бъдещето на испанския мениджър начело на "белия балет" е под въпрос.

Европейският клубен шампион се намира в лоша серия от резултати, а тимът дори не успя да отбележи попадение в последните си четири срещи. Тимът на Лопетеги заема четвърто място във временното класиране на Примера Дивисион.

Хулен Лопетеги бе обявен за треньор на Реал Мадрид малко преди началото на Мондиал 2018, което доведе и до неговото принудително отстраняване от длъжността му като треньор на испанския национален отбор. 

Само два месеца след началото на новия сезон ръководството на тима е разколебано дали Лопетеги е подходящия човек за поста, след като резултатите, които отборът показва, са крайно незадоволителни. 

"Белите" претърпяха три загуби в последните си четири мача, отстъпвайки на Севиля, ЦСКА Москва и Алавес. "Кралския" клуб предстои да се изправи и срещу големия си съперник Барселона в края на месеца, а някои критици смятат, че Лопетеги няма да се задържи на "Сантиаго Бернабеу" до очакваното "Ел Класико".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички