Гарет Бейл е категоричен, няма никакво намерение да се разделя с Реал Мадрид

Футболистът на Реал Мадрид Гарет Бейл продължава да упорства и отново е декларирал желанието си да остане на "Сантяго Бернабеу". Вече стана ясно, че Зинедин Зидан няма намерение да разчита на уелсеца, но това изглежда, че не го притеснява.

Според AS Бейл лично е съобщил на шефовете на Реал, че няма никакво намерение да се разделя с клуба. Дори им е казал, че не иска да го информират за оферти към него, с което доказал решителността си да остане в Мадрид.

След трансфера на Азар: Реал Мадрид се насочва към Пол Погба, предлага своя звезда в замяна

Само часове след като бе обявено официално, че Еден Азар преминава в тима на Реал Мадрид, Кралския клуб стартира работата и по друг голям трансфе...

От клуба били изненадани от това негово решение и сега са в дилема какво да направят. Големият проблем е, че той взима прекалено голямата заплата и едва ли има и много отбори, които да могат да си я позволят. Към този момент по-голяма е вероятността той да остане в Реал, отколкото да напусне. Това означава, че той ще изпълнява второстепенна роля в състава, но една от причините за неговото решение е, че семейството му се е устроило в Мадрид.

Междувременно трансферът на Еден Азар в Реал влезе сред най-скъпите сделки в историята - ето повече подробности.

Още по темата

Please select answer!