След трансфера на Азар: Реал Мадрид се насочва към Пол Погба, предлага своя звезда в замяна


След трансфера на Азар: Реал Мадрид се насочва към Пол Погба, предлага своя звезда в замяна
Снимка: Getty Images/Guliver

5772 0

Само часове след като бе обявено официално, че Еден Азар преминава в тима на Реал Мадрид, Кралския клуб стартира работата и по друг голям трансфер. "Белите" планират да привлекат и полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба, твърди английското издание "Daily Mirror".

Според информациите, "лос бланкос" възнамеряват да предложат на "дяволите" свой звезден играч в сделката за Погба. Става въпрос за уелския нападател Гарет Бейл, за когото е известно, че от дълго време не е желан на "Бернабеу" и не попада в плановете на мениджъра Зинедин Зидан.

Френският специалист се надява да се "отърве" от Бейл, включвайки го в сделката за Погба, което от своя страна драстично ще намали цената на халфа. Зидан се надява да подсили средната линия на отбора с креативен футболист, който познава отлично.

Гарет Бейл от своя страна ще има възможността да се завърне на Острова, откъдето стартира своята кариера. Уелсецът прекара няколко години в тима на Тотнъм, където впечатли с изявите си, за да бъде привлечен тъкмо от "белия балет". Времето на Бейл в Мадрид обаче сякаш изтича, а сега той ще има възможността да "възроди" своята кариера в тима от град Манчестър.

Междувременно Еден Азар сподели първите си впечатления след трансфера в тима на Реал Мадрид (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички