Ето защо Барселона в никакъв случай не трябва да продава Видал


Ето защо Барселона в никакъв случай не трябва да продава Видал
Снимка: Getty Images/Guliver

4100 0

Бъдещето на Артуро Видал в Барселона изглежда много несигурно, предвид фактам че чилиецът държи да получава повече игрово време. Неговите показатели през този сезон потвърждават, че той има право, а същевременно говорят, че Барселона в никакъв случай не трябва да се разделя с него.

Полузащитникът е вкарал 5 гола в Ла Лига за 524 минути, което прави средно по гол на 105 минути и го превръща в 4-ия най-добър реализатор за каталунците през този сезон след триото в атака. Ако продължава така, той ще е с актив от около 10-11 попадения в края на сезона - постижение за халф при Барса, което е постигнато само от Сеск Фабрегас през сезон 2012/13, когато играе често като "фалшива девятка" и вкарва 11 гола.

Предвид и ниската успеваемост пред гола на останалите полузащитници, и добрата работа на Видал и в дефанзивен халф, то Ернесто Валверде определено не би искал да се раздели с чилийския биткаджия. А кой е един от най-красивите рекорди на Лионел Меси според самия него и как Ето'о има своята роля - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички