Ето с какви думи Абидал вбеси Меси и застраши поста си в Барселона


Ето с какви думи Абидал вбеси Меси и застраши поста си в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

5269 0

В Барселона се разгаря сериозен конфликт, след като спортният директор на клуба Ерик Абидал даде интервю за вестник "Спорт", в което каза неща, подразнили играчите, и най-вече капитана Лионел Меси. Както е известно, заради конфликта беше свикана спешна среща на върха.

"Гледах мачовете и обръщах внимание не на резултата, а на играта, тактиката, работата на играчите, които не играеха много често. Гледах всички тези детайли. Вече видяхме, че проблемът не беше в резултата, а в това, което се случва вътре в отбора. Никога не е лесно да се вземе такова решение, но след мача срещу Реал Мадрид на 18 декември ние започнахме да обсъждаме напускането на Валверде", заяви французинът пред каталунското издание.

"Много от играчите бяха недоволни или не работеха достатъчно усилено, имаше проблем с комуникацията вътре в отбора. Има неща, които мога да усетя като бивш играч. Казах на клуба своите мисли и решението беше взето", разясни Абидал. А какво може да се случи след споменатата среща на върха вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички