Един от големите таланти на Реал посочи кой от съотборниците му е неговият идол

След отличното си представяне за Реал Мадрид срещу Гранада , Феде Валверде вече е с националния отбор на Уругвай, където говори пред медиите за ситуацията около него. Той призна и кой е играчът на "белия балет", който му оказва най-голямо влияние.

"Съотборниците ми много ми помагат, съветват ме. Кроос е идол и пример за мен. Това, че той разговаря с мен и ме съветва е нещо безценно. Той ми помогна много и аз оценявам това", заяви той.

Двама от най-големите таланти в Реал ще играят за втория отбор

Реал Мадрид изпраща Родриго и Такефуса Кубо да тренират с втория отбор за първи път днес. Двамата се очаква да бъдат оставени извън състава, с ко...

"Трябва да знаеш как да останеш здраво стъпил на земята. Това служи като мотивация за работа. Непрекъснато се усъвършенствам и се уча от съотборниците ми. Не е нужно да четете много, за да пораснете. Опитвам се да не чета какво пише за мен. Хубаво е, че пишат хубави неща за теб, но трябва да знаете как да останете приземен."

"Трябва да следвам линията на моите съотборници и да не стоя под никой от тях. Аз трябва да бъда един от отбора, защото това ме накара да бъда друга личност, друг герой на и извън терена. В началото бях срамежлив и имах проблеми да разговарям със съотборници си."

"Мисля, че мога да играя навсякъде в центъра на терена. Зидан ми казва да играя като 5 или 8. Чувствам се комфортно, сигурен съм когато играя и с желанието да атакувам в зоната на противника. Той ме моли да дам всичко възможно, както правя на тренировките. Когато треньорът ви дава тази увереност, това ви помага много". 

А коя е една от последните трансферни цели на Реал - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!