2 години разлика: Коренната промяна в отношението на Хамес към Зидан


2 години разлика: Коренната промяна в отношението на Хамес към Зидан
Снимка: Guliver/GettyImages

3820 0

Преди няколко години Зинедин Зидан беше в основата на това Хамес Родригес да бъде пратен в Байерн Мюнхен за двугодишен наем. Френският специалист осъзнаваше колко добър футболист е колумбийският ас, но в същото време липсата на дисциплина, среднощните купони и липсата на уважение, показана към Зизу, накара треньорът изобщо да не разчита на една от най-скъпите покупки в историята на Реал Мадрид. 

Две години по-късно обаче всичко е различно, пише испанският вестник "Marca". Плеймейкърът прави всичко по силите си да спечели доверието на Зидан, като дори не реагира, когато беше оставен извън групата за мача срещу Брюж. Вместо това той се амбицира и изчака своя шанс, появил се пред него през уикенда, когато той влезе от скамейката, за да вкара решаващия гол №4 срещу Гранада в много тежък за "белия балет" момент. 

Зидан е забелязал усилията и отдадеността на халфа към отбора и е изразил задоволството си пред самия играч. Колумбийският национал знае, че ще получава повече игрово време през сезона, но разбира, че понякога ще се налага да наблюдава мача от скамейката или от трибуните, пише още приближената до Реал Мадрид медия. 

Поредното решение на Хамес допълнително прави впечатление за промяната в неговото мислене. Той лично е помолил селекционера на Колумбия да не бъде викан за приятелските срещи на представителния тим, за да може да продължи да се готви на пълни обороти под ръководството на Зидан по време на паузата за мачове на националните отбори - допълнително свидетелство за пълната промяна в нагласата на плеймейкъра. 

Добрите новини за Реал Мадрид от последните дни не са свързани само с Хамес, защото най-накрая Еден Азар отбеляза първия си гол за "кралете" след шеметен прехвърлящ удар (вижте попадението в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички