Босът на Атлетико се гаври с Барса: Ако искат, ще им платя 300-те евро глоба


Босът на Атлетико се гаври с Барса: Ако искат, ще им платя 300-те евро глоба
Снимка: Getty Images/Guliver

2820 0

Президентът на Атлетико (Мадрид) Енрике Сересо се присмя на Барселона, заради това че ще обжалват глобата от 300 евро, наложена им заради ранните преговори с бившата звезда на "дюшекчиите" Антоан Гризман. Сересо заяви, че, ако каталунците искат, може той да им плати глобата.

"Ако Барса не иска да плати дори 300 евро, ще го направя заради тях. Те вече похарчиха повече. Ние поверихме този въпрос на нашите адвокати. Не знам дали адвокатите имат доказателства, но аз знам, че ако полицията ви спре с две чаши вино, ще ви глоби с 300 евро. Но няма да навлизам в подорбности, нека адвокатите се заемат с това. Ние нямаме проблеми с Гризман", заяви босът на испанския гранд.

Както е известно, Атлетико подаде жалба в съда, за това че каталунците са подписали договор с френския нападател по-рано от обявеното и затова са платили по-малко. Според него конкурентът на Атлетико в Ла Лига е трябвало да брои 200 милиона евро за Гризман, колкото е била откупната му клауза в този момент. А как феновете в Мадрид намразиха бившата си звезда след трансфера на "Камп ноу" вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички