Бивш треньор на Уелс: Бейл говори перфектен испански


Бивш треньор на Уелс: Бейл говори перфектен испански
Снимка: Getty Images/Guliver

3483 0

В рамките само на няколко месеца позицията на Гарет Бейл в Реал Мадрид се промени напълно. През лятото той бе сигурен напускащ, но от началото на сезона е сред основните играчи в тима на Зинедин Зидан.

Един от най-големите проблеми на Бейл през годините е свързан с испанския език. Неколкократно той бе опрекван за това, че не си е направил труда да научи езика, като и негови съотборници споделяха за този проблем на уелсеца.

Бившият треньор на Уелс Крил Колман обаче е на друго мнение. Той споделя, че е присъствал на разговори, в които Бейл е говорил перфектен испански.

"Когато преминеш в чуждестранен отбор, трябва да направиш усилието да научиш чужд език. Бейл трябваше да направи такова усилие. Чувал съм, че казват, че Гарет не е дал достатъчно за феновете на Реал. Бил съм с него в Мадрид, в ресторант и той говори перфектен испански. Поръчваше риба, поздравяваше хората. Той бе много мил, но на игрището не трябва да се говори, а да се действа", споделя Колман.

В последното си интервю капитанът на "кралския клуб" Серхио Рамос коментира важността на Бейл в състава. Какво каза испанският защитник ще откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички