Впечатляващо: Реал Мадрид с уникално постижение тази вечер


Впечатляващо: Реал Мадрид с уникално постижение тази вечер
Снимка: Getty Images/Guliver

2762 0

Безспорно е, че Шампионска лига е турнирът, който принадлежи на Реал Мадрид. "Кралския клуб" е с 13 титли от най-комерсиалния клубен турнир, като отборът, който е най-близо, е Милан с цели 6 по-малко. Освен това, "белия балет" е и тимът с най-много мачове и най-много победи в надпреварата.

Днес обаче Реал ще осъществи ново впечатляващо постижение. Това ще бъде началото на 50-то участие за "белите" в Шампионска лига. Първият път, в който "кралския клуб" участва в турнира, е през вече далечния сезон 1955-56, което е преди над 60 години. Тогава "белия балет" печели приза, с което слага началото на 5-те поредни трофея, които завоюва.

Юбилеят ще започне тази вечер с мегадербито срещу ПСЖ. Сблъсъкът е от 22:00 часа българско време. Реал няма да може да разчита на опитни фигури като Серхио Рамос, Начо, Марсело, Лука Модрич и др. Френският шампион също има сериозни проблеми с окомплектоването на състава. Вижте повече подробности, както и кои ще са големите отсъстващи - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички