Атлетико преговаря за играч на Борусия Дортмунд


Атлетико преговаря за играч на Борусия Дортмунд
Снимка: Getty Images/Gulliver

2643 0

Представители на Атлетико Мадрид са се свързали с Борусия Дортмунд за евентуалното привличане на нападателя Пако Алкасер. Испанският голаджия е заявил на представители на „жълто-черните“, че иска да напусне клуба. Причината е, че вчера официално от Дортмунд привлякоха нападателя на РБ Залцбург Ерлинг Холанд, което значително ограничава шансовете за изява на Алкасер.

Атлетико Мадрид от своя страна искат да привлекат нападател през януари, като едната опция е именно Алкасер, а другата – стрелецът на ПСЖ Единсон Кавани. Уругваецът е фаворит на Диего Симеоне, но проблемът са високите му изисквания откъм заплата. Съществува опция „дюшекчиите“ да вземат нападателят на Дортмунд под наем до лятото с опция за закупуване след това. Алкасер би струвал на Атлетико Мадрид около 30 милиона, като това е сумата, която Дортмунд плати на Барселона през това лято за него.

Нападателят иска да се върне в Испания и би имал желанието да заиграе в Атлетико, тъй като е близък приятел с Алваро Мората. А ето на кое място са "дюшекчиите" по последователи в социалните мрежи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички