Звездата на Борусия: Не тая лоши чувства към Барса, но ако вкарам...


Звездата на Борусия: Не тая лоши чувства към Барса, но ако вкарам...
Снимка: Guliver/GettyImages

2586 0

Голмайсторът на Борусия Дортмунд Пако Алкасер не таи лоши чувства към бившия си клуб Барселона, който го продаде на „жълто-черните" след един полусезон под наем. Алкасер игра за Барса два сезона, в които отбеляза 15 гола в 50 мача. Той обаче получаваше малко време на „Камп Ноу", което го и принуди да потърси късмета си другаде.

В Дортмунд испанецът се превърна в истинска голова машина, като общо има 26 гола в 38 мача, включително 5 в първите четири кръга от началото на сезон 2019/20 в Бундеслигата. Сега на Алкасер ще му се наложи да играе срещу Барселона, тъй като Борусия Дормтунд попадна в група „F" на Шампионска лига, където освен каталунците се намират още отборите на Интер и чешкия първенец Славия Прага.

„За мен е голямо освобождение, че откакто пристигнах в Дортмунд получавам много време на терена и това ми дава наслаждение от работата ми. Но не съжалявам за престоя си в Барселона и не тая лоши чувства към никого там. За мен този мач ще бъде специален и искам да се представя добре. В Барселона се научих да играя на много малки пространства и много хора там се отнасяха добре с мен. Не знам какво ще направя, ако отбележа срещу тях", каза Алкасер.

Двубоят между Борусия Домртунд и Барселона е утре от 22:00 ч. на „Вестфаленщадион", като ще може да го проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички