Анчелоти: Зидан има един недостатък и той е...


Анчелоти: Зидан има един недостатък и той е...
Снимка: Getty Images/Guliver

1708 0

Светилото в треньорската професия Карло Анчелоти сподели, че Зинедин Зидан има само един недостатък в своята кариера - липсата на повече голове. Италианският специалист е категоричен, че френската легенда е можел да бележи повече, въпреки че винаги е предпочитал създаването на положения.

"Дали на Зидан нещо му е липсвало като футболист? Според мен той можеше да вкара повече голове", сподели Карло Анчелоти пред "Tiki-Taka". Той обаче беше категоричен и за друго - никога не е бил треньор на по-впечатляващ футболист от Зизу.

"Тренировките със Зизу тогава бяха забележителни - като спектакъл всеки път. Никой друг играч не ме е впечатлявал по такъв начин", заяви още италианецът.

Двамата работиха заедно в Ювентус дълги години преди Зидан да премине в Раел Мадрид. Двете величия в световния футбол отново се събраха заедно, когато през 2014 година Анчелоти застана начело на "белия балет", а негов асистент е действащият треньор на европейския клубен шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички