Вълна от критики заля играч на Юнайтед и решение на Тен Хаг след фалстарта в Лига Европа


Вълна от критики заля играч на Юнайтед и решение на Тен Хаг след фалстарта в Лига Европа
Снимка: Getty Images

1710 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф бе засипан с критики от феновете на отбора след поражението с 1:0 от Реал Сосиедад в Лига Европа на "Олд Трафорд" в четвъртък вечер.

Отборът на Ерик тен Хаг се надяваше да продължи инерцията, която изгради, след като спечели четири поредни мача във Висшата лига срещу Ливърпул, Саутхемптън, Лестър и Арсенал.

Сред титулярите фигурираха имената на Кристиано Роналдо и новото лятно попълнение Каземиро, но двамата не успяха да вдъхновят "дяволите" за победата.

Най-големи критики обаче отнесе Виктор Линдельоф, като мнозина изказаха недоволството си от представянето на шведския национал. В хода на мача Ерик тен Хаг реши да премести Линдельоф в дясната зона, а решението на мениджъра и играта на бранителя никак не се харесаха на феновете.

"Линделоф беше трагичен тази вечер и стана още по-трагичен, когато го преместиха на десния бек", написа един потребител по повод решението на Тен Хаг да включи Лисандро Мартинес на мястото на крайния бранител Диого Далот и да премести Линдельоф вдясно на отбраната.

Друг фен написа следното: „Защо се изважда Далот и се слага Линдельоф на негово място, когато на скамейката има десен бек в лицето на Уан-Бисака! Сосиедад използва липсата на скорост на Линдельоф срещу него. Всичко добро за тях идва отдясно.”

Трети фен добави: „Тази вечер доказва, че Роналдо, Фред, Магуайър, Линделоф не трябва да започват мачове за Юнайтед.“

Легенда на Франция пък отличи само един играч на Манчестър Юнайтед след загубата в Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички