ВИДЕО: Невероятен гол беляза поредния европейски провал за Динамо Киев


ВИДЕО: Невероятен гол беляза поредния европейски провал за Динамо Киев
Снимка: GettyImages

1405 0

Динамо Киев безспорно записва един от най-слабите си сезони особено на европейската сцена, като безспорно това е отражение и в страната на тима - Украйна. Тя продължава да бива раздирана от военни действия на нейна територия, а украинският гранд записа едва първата си точка през кампанията в Лига Европа

"Синьо-белите" влязоха с високи очаквания в турнира заради представянето им през изминалите години на международната сцена, но този момент всичко е голям провал. Те са група "B" с Фенербахче, Рен и АЕК Ларнака, и вместо да се впуснат в здрава битка за третата позиция с кипърския представител - украинците отново не съумяха да вземат своето. 

Двата тима завършиха при крайното 3:3, след като гостите от Украйна изоставаха с два гола разлика до 82-рата минута, но чрез Гармаш те изравниха за крайния резултат дълбоко в добавеното време.

Най-интересният момент в срещата безспорно остава първото попадение в мача, което бе дело на израелеца Омри Алтман, който остана на терена 82 минути и отбеляза общо два гола. В 26-тата минута той засече центриране на Фараж и с акробатично изпълнение прати топката в противниковата врата. Първата среща между двата тима завърши при 1:0 аз АЕК.

Вижте в какви условия провеждат първенството в Украйна!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички