Фенербахче са категорични, че не дължат извинение на Украйна и Динамо Киев


Фенербахче са категорични, че не дължат извинение на Украйна и Динамо Киев
Снимка: Getty Images

6046 0

Фенербахче няма да се извини на Украйна, заяви президентът на клуба Али Коч, след като турски фенове скандираха името на руския президент Владимир Путин на мача на 27 юли от втория квалификационен кръг на Шампионската лига между Фенербахче и украинския Динамо (Киев), съобщава "Хюриет дейли нюз".

Запитан дали Фенербахче ще се извини, Али Коч отговори директно с "не" и добави:

"Освен това, като погледнем непремерените думи на посланика на Украйна, то те са тези, които трябва да ни се извинят".

Али Коч определи скандиранията като " 20-секунден инцидент", но добави, че според него те са били "ненужни и неуместни. Но какво можехме да направим? Да им запушим устата?", запита президентът на Фенербахче и обвини украинските играчи в провокации.

" Техният вратар направи жестове, които създадоха напрежение преди мача и след първия гол. Този, който вкара гола, също направи такива жестове", добави Коч.

Европейската футболна централа УЕФА започна дисциплинарно разследване на поведението на турските фенове на мача в Истанбул, който завърши при резултат 2:1 след продължения в полза на тима от Киев.

Вижте още: Спортният министър на Украйна обяви колко спортисти и треньори са загинали в страната след началото на войната с Русия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички