Треньорът на Лестър след провала: По-добрият отбор продължи


Треньорът на Лестър след провала: По-добрият отбор продължи
Снимка: Getty Images/Guliver

1087 0

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс отчете, че Славия Прага е бил по-добрият отбор и логично е продължил напред, след като чешкият гранд надделя с 2:0 над английския представител в мач-реванш от 1/16-финалите в Лига Европа.

Северноирландецът не остана доволен от видяното на „Кинг Пауър Стейдиъм”, казвайки, че отборът му не се е представил на нужното ниво и логично е отпаднал от турнирната надпревара.

„Истината е, че загубихме от по-добрия отбор. Поемам отговорността за избора ми на стартов състав. Избрах такъв, който смятах, че може да победи в днешния ден”, започна северноирландецът.

„Не създадохме достатъчно положения в двата мача. Не се и защитавахме така, както трябваше. Допуснахме два разочароващи гола, но по-добрият отбор победи”, продължи мениджърът.

„Започнахме добре, но нямахме нужния интензитет, за да завършим започнатото. Не възнамерявам да извинявам някои. Имахме играчи, които не бяха налични, но не очаквахме този развой и трябва да се поучим от това”.

„Разочаровани сме и знаем, че не играхме добре. Единственото, което можем да направим, е да пожелаем успех на Славия Прага напред в турнира”, завърши с коментара си Роджърс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички