Брендън Роджърс: Все още е рано да кажем, че Лестър е в битката за титлата


Брендън Роджърс: Все още е рано да кажем, че Лестър е в битката за титлата
Снимка: Getty Images/Guliver

917 0

Мениджърът на Лестър Сити Брендън Роджърс заяви, че е все още твърде рано, за да се твърди, че неговият тим е в битката за титлата в Англия, но изрази задоволството си от представянето на "лисиците" в първата половина на сезона. Късно снощи Лестър победи Челси с 2:0 у дома и се изкачи на върха в класирането на Висшата лига с 38 точки от 19 мача, макар че двата манчестърски гранда може да изместят "лисиците", ако спечелят своите мачове.

"Все още е твърде рано да се говори за титлата, но това показва, че в първата половина на сезона сме били постоянни и новото на представяне е било много високо. Това дава увереност на играчите. Помага ни да продължи инерцията и да запазим концентрацията. За да останеш на върха, имаш нужда от глад и желание за победи, и мисля, че видяхме това от момчетата", коментира Роджърс след успеха.

"Видяхме това няколко пъти през сезона - преди няколко седмици Тотнъм бяха сред фаворитите за титлата, преди пет-шест седмици всички говореха за Челси. За нас е страхотно, че сме около Ливърпул, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, които са много силни. За нас ще е огромно предизвикателство да запазим позицията си, но ние го приемаме с радост", допълни треньорът на Лестър.

След загубата пък треньорът на Челси Франк Лампард заяви, че бъдещето му в клуба не е в негов контрол (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички