Страхотни новини за Милан: Стефано Пиоли е излекуван от COVID-19


Страхотни новини за Милан: Стефано Пиоли е излекуван от COVID-19
Снимка: Getty Images/Guliver

1391 0

Наставникът на Милан Стефано Пиоли е излекуван от коронавирус и ще бъде не резервната скамейка за двубоя срещу Селтик в Лига Европа този четвъртък, потвърдиха от лидера в Серия А. 55-годишният Пиоли и неговият асистент Джакомо Мурели дадоха положителни проби в средата на ноември и бяха под изолация от тогава.

„Пиоли и асистентът му Мурели върнаха негативни тестове след проведените тестове вчера. Те ще водят тренировката днес и утрешния двубой срещу Селтик в Лига Европа“, се казва в клубно изявление. Милан може да се класира за елиминациите на ЛЕ, ако надвие шотландския гранд на „Сан Сиро“ в Група Н на „Сан Сиро“. Италианският тим е втори в групата, на една точка зад Лил, и една пред Спарта Прага при два оставащи кръга. Селтик е на дъното с една точка от четири мача.

Междувременно, Фиорентина обяви, че техният треньор Чезаре Прандели е тествал положително, след като тимът му гостува именно на Милан през уикенда. „Прандели вече се самоизолира. Останалата част от състава ще бъде поставена под карантина и ще продължи да изпълнява релевантните правила“, се кзва в изявление на „виолетовите“. Фиорентина е 17-и в лигата и играе с друг закъсал тим в следващия кръг – Дженоа, който заема 19-а позиция в таблицата.

А докога Златан Ибрахимович смята да играе за Милан - разберете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички