Солскяер загатна, че Погба ще подпише нов договор с Юнайтед


Солскяер загатна, че Погба ще подпише нов договор с Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1389 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер загатна, че полузащитникът на „червените дяволи“ Пол Погба ще остане в клуба още дълго време. Централният халф не направи добра кампания на „Олд Трафорд“, след като изявите му на терена бяха ограничени заради различни контузии.

Бъдещето на световния шампион беше неясно през последните седмици, като имаше спекулации за негово завръщане в Ювентус или преминаване в отбора на Реал Мадрид, където наставникът Зинедин Зидан го бе поставил като една от основните трансферни цели на клуба през това лято. Договорът на Погба изтича идното лято, но Солскяер заяви, че съвсем скоро французинът може да подпише нов контракт с тима. „Това, което Пол каза, беше казано и преди. Откакто той се завърна от контузия, Погба е наслада за окото. Той тренира постоянно, щастлив е и играе добре. Сигурен съм, че ще видим най-доброто от Пол в следващите няколко сезона“, заяви норвежкият специалист.

Погба, който взима забележителните 300 хиляди паунда на седмица, е изиграл едва 20 мача за Манчестър Юнайтед през тази кампания, в които е вкарал един гол и е асистирал за още четири. А ето от кой централен нападател има нужда Манчестър Юнайтед според Пол Скоулс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички