Бруно Фернандеш: Искаме да спечелим Висшата лига през този сезон


Бруно Фернандеш: Искаме да спечелим Висшата лига през този сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

1280 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш разкри амбициите на клуба през следващия сезон. "Червените дяволи" мечтаят и вярват, че могат да спечелят още догодина Висшата лига. През сезон 2019/20 тимът на Оле Гунар Солскяер завърши на трето място в Англия.

"Мисля, че трябва да продължим да напредваме. Трябва да започнем първенството с манталитет на победители. Знаем, че играем за голям клуб, с големи цели. Играчите тук също имаме амбиции, имаме нужда от трофеи. Разбира се, Висшата лига е един от турнирите, които искаме да спечелим", коментира португалецът, цитиран от Goal.com.

"Мисля, че спечелването на Лига Европа ще се отрази добре на победния манталитет, на това как се борим с топклубовете. Ако успеем да спечелим, тази победа ще бъде важна за следващия сезон", допълни Фернандеш. Тимът играе полуфинал в Лига Европа на 16 август срещу Севиля. А на кой играч иска да прилича Фернандеш вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички