Шави преди Барселона - Манчестър Юнайтед: Вълнуваме се за Лига Европа


Шави преди Барселона - Манчестър Юнайтед: Вълнуваме се за Лига Европа
Снимка: Getty Images

873 0

Старши треньорът на Барселона Шави направи любопитно признание преди 1/16-финала с Манчестър Юнайтед в Лига Европа. Младият специалист сподели, че се ядосва, когато слуша химна на Шампионска лига, защото каталунците заслужават да са там.

"Ядосвам се, когато слушам химна на Шампионска лига от вкъщи. Заради историята и величието на клуба ни заслужаваме да сме там" - бе искрен испанецът. Както е известно, Байерн Мюнхен и Бенфика завършиха пред Барселона и това прати тима му във втория по сила европейски клубен турнир. Въпреки това той не остава на заден план.

Шави иска да спечели Лига Европа с Барселона

"Вълнуваме се за това състезание (бел. ред. Лига Европа), което е много красиво за отборите, които останаха. Винаги е важно да печелим, още повече в Европа, след като имахме няколко сезона без успех. Добър тест е, несъмнено, за да видим, че можем да се съревноваваме в Европа" - призна Шави.

Който и да излезе като краен победител от дуела между Барселона и Манчестър Юнайтед, става големият фаворит за спечелването на трофея. Финалът е в Унгария през месец май. Ще можете да следите 1/16-финала в Лига Европа Барселона - Манчестър Юнайтед НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички