Шави обясни за състоянието на Педри, скандала с Рафиня и заяви: Не ни дадоха чиста дузпа! (ВИДЕО)


Шави обясни за състоянието на Педри, скандала с Рафиня и заяви: Не ни дадоха чиста дузпа! (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3123 0

Макар и в Лига Европа, Барселона и Манчестър Юнайтед си спретнаха истинско зрелище, напълно достойно за двубой от Шампионска лига. Двата тима завършиха при голово равенство 2:2 и оставиха всичко за решаване на "Олд Трафорд" след седмица.

В двубоя липсваха много грубости, но той беше белязан от няколко спорни положения и любопитни моменти. Пример за такова бяха претенциите за дузпа на домакините за явна игра с ръка в наказателното поле на Фред. Такава обаче не беше отсъдена. 

Това решение вбеси треньоа на "лос кулес" Шави, който потърси обяснение от главния арбитър. Макар и непряко, Шави бе замесен и в друга случка по време на мача. Странното решение да смени великолепно представящия се Рафиня предизвика сериозен гняв у бразилеца, който попадна неведнъж в кадър, беснеейки. Самият наставник обаче не видя нещо притеснително в това.

"Нормално е, това е футболът. Бих казал, че е хубаво да са ядосани, погледнато от позитивна гледна точка. Когато бях играч, се ядосвах, когато треньорът ме сменяше. Проблемът е, ако им липсва отношение на терена. Рафиня обаче винаги е на 100%, страхотен е", коментира Шави пред медиите след края на двубоя и продължи, разкривайки подробности за извадения още през първото полувреме Педри.

"Педри усети дискомфорт в квадрицепса. За мен дузпата беше напълно ясна. Отидох да кажа на треньора, че е видна. Това е мнението ми, то няма да промени нищо. Той каза, че била прибрана до тялото, но за мен не беше така. Чиста дузпа", допълни още той.

Ето как Шави засипа с похвали Юнайтед и Ерик тен Хаг

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички