Тен Хаг: Трябваше да вкараме минимум 4 гола срещу Барселона


Тен Хаг: Трябваше да вкараме минимум 4 гола срещу Барселона
Снимка: Getty Images

1757 0

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг каза, че отборът му е трябвало да отбележи четири гола срещу Барселона, за да запише победи в първия 1/16-финален сблъсък в Лига Европа

"Когато създаваш толкова положения, трябва да умееш и да ги завършваш. Трябваше да спечелим този мач, но ни предстои още една среща. Ние сме два добри отбора на високо ниво, беше приятно за гледане", заяви Тен Хаг след двубоя.

"Бях наистина доволен от представянето ни срещу силен отбор. В такъв мач създадохме много положения, разочарованието е, че не ги вкарахме, трябваше да вкараме минимум четири гола", допълни той.

Той добави още: "При 2:1 имаше ясен фаул срещу Маркъс Рашфорд. Можем да обсъдим дали беше в наказателното поле или извън наказателното поле, но определено е червен картон.

 Попитах рефера защо. Той каза, че е било извън наказателното поле и не е било фаул. Страничният и реферът бяха в много добра позиция, а и имаме VAR. Мисля, че това беше наистина лошо решение. Може би бяха впечатлени от натиска, който Барса оказа, но това не може да се случва на толкова високо ниво". А какво мнение изрази Маркъс Рашфорд след двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички