Севиля - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме реванша в Лига Европа?


Севиля - Ювентус по ТВ: Къде да гледаме реванша в Лига Европа?
Снимка: GettyImages

3046 0

Тази вечер ще стане ясен и финалът в Лига Европа, който е на 31 май, който е в Будапеща на "Пушкаш Арена". И днес феновете ще може да се насладят на европейски битки, като този път внимание привличат двубоите Севиля - Ювентус и Байер Леверкузен - Рома.

И за двата двубоя се очаква окончателната развръзка днес, тъй като нито един отбор не успя да стигне до убедителен успех. Севиля и Ювентус завършиха при равен резултат 1:1, като "бианконерите" се добраха до него с гол дълбоко в добавеното време. Срещата Севиля - Ювентус ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Задачата на Ювентус няма да е никак лесна, тъй като испанският тим не е губил у дома в Лига Европа от цели 7 години.  Тогава отстъпиха пред Атлетик Билбао на Ернесто Валверде, но отново а продължиха напред след дузпи, за да спечелят по-късно своята пета купа от турнира. В последните 18 мача на "Писхуан" в Лига Европа Севиля има цели 16 победи и само 2 равенства. Също така Севиля успя да отстрани 30 от последните 32 съперника, срещу които се е изправял във втората по сила надпревара на Стария континент.

"Старата госпожа" пък за последно игра финал в този турнира през 1995 година, когато още бе под името "Купата на УЕФА". В Първия двубой Юве бе по-добрият отбор и по-нападателен, но не съумя да реализира шансовете си. През уикенда Ювентус пък посрещна у дома Кремонезе и не срещна никакви трудности изцяло да контролира събитията на терена и да спечели с 2:0. С този успех тимът е на точка от това да си гарантира участие в следващия сезон на Шампионска лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички