Ювентус даде подробности за контузията на Пол Погба с 2 изречения


Ювентус даде подробности за контузията на Пол Погба с 2 изречения
Снимка: Getty Images

1711 0

Ръководството на Ювентус внесе с точно 2 изречения подробности за състоянието на Пол Погба, който се контузи при вчерашната победа с 2:0 над Кремонезе в мача от 35-ия кръг на Серия А.

Националът на Франция не бе стартирал като титуляр в период от 390 дена и прекара на терена едва 24 минути, преди да почувства болка в областта на коляното и да се наложи да напусне принудително. 

Този път резултатите от направените тестове не са ужасяващи за 30-годишния полузащитник, тъй като става въпрос за лека травма в мускул на лявото бедро. 

"Диагностичните тестове, на които се подложи Пол Погба тази сутрин, показаха нискостепенна травма на ректус феморис на лявото му бедро. Футболистът вече започна възстановителна програма", се казва в краткото изявление на "старата госпожа".

Какво престои за Ювентус?

*От Торино не дават точен срок за завръщането на Погба, но той едва ли ще може да играе в реванша със Севиля от 1/2-финалите на Лига Европа, който е на 18 май (първата среща в Италия завърши 1:1). Иначе, за тима на Масимилиано Алегри остават три двубоя от Серия А - срещу Емполи (22 май), Милан (28 май) и Удинезе (4 юни). 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Треньорът на Ювентус за поредната контузия на Пол Погба: Тъжни сме, но ще го чакаме

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички