Треньорът на Ювентус за поредната контузия на Пол Погба: Тъжни сме, но ще го чакаме


Треньорът на Ювентус за поредната контузия на Пол Погба: Тъжни сме, но ще го чакаме
Снимка: Getty Images

1412 0

В неделя (14 май) вечер Ювентус победи Кремонезе с 2:0 в мач от 35-ия кръг на Серия А, но успехът бе помрачен от поредната контузия, която Пол Погба получи, след като се бе появил като титуляр на терена за първи път от 390 дена насам...

30-годишният французин бе заменен след 24 минути игра, а първоначалните прегледи са показали, че по-скоро става въпрос за мускулен проблем, отколкото за такъв в коляното, което претърпя операция преди няколко месеца.

"Всички сме разочаровани, той се справяше толкова добре... Тъжно е, защото положи много труд, за да се възстанови, а сега трябва да спре отново, след като почувства болка в квадрицепса", заяви треньорът на Юве Макс Алегри след мача.

"Пол е голям човек, той е силен и ще премине и през това. Напълно нормално е - има определен риск, когато почти не си играл в продължение на една година, а когато започнеш и като титуляр, това само увеличава възможността да се нараниш. Тъжни сме, но ще го чакаме да се възстанови!", каза още наставникът на "бианконерите".

*За Ювентус предстои гостуване на Севиля в мач-реванш от 1/2-финалите в Лига Европа. Първата среща в Торино завърши 1:1, а ответният сблъсък в Испания е на 18 май (22:00 ч. българско време)!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички