С грозни обиди и псувни: На Острова разнищиха Георги Кабаков и Драгомир Драганов


С грозни обиди и псувни: На Острова разнищиха Георги Кабаков и Драгомир Драганов
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и Getty Images

7194 0

Продължава шумът, който се вдига в Англия след решенията на българските съдии в мача на Ливърпул от Лига Европа. Мърсисайдци допуснаха първо поражение в турнира през кампанията, отстъпвайки с 2:3 от френския Тулуза.

Главен арбитър на срещата бе Георги Кабаков, а негов ВАР помощник - Драгомир Драганов. Още след срещата мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп избесня срещу Кабаков. Причината - отмененият изравнителен гол на мърсисайдци в последните моменти.

Решението на родния арбитър дойде, след като получи сигнал от Драганов. Причината - при изграждането на атаката след контакт с гърдите на Алексис Макалистър топката се отклонява в ръката му.

Водещи медии в страната като SkySports и BBC, както и специализираният LiverpoolEcho - всички те използват думи като "спорно и странно" за решението на Кабаков. На доста места се намесва и думата "хаос", която самият Клоп също използва.

В медиите се забелязва и мнението, че истинските проблеми на Ливърпул са "лъснали" и че най-лошото за тях не е било спорното съдийство. Техните привърженици обаче се концентрират именно върху Кабаков и Драганов. Родните рефери са подложени на страшно много обиди в социалните мрежи (най-вече в Twitter - X), някои от които доста крайни.

Вече след края на срещата - освен Кабаков и друго успя да вбеси Юрген Клоп.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички