Клоп беснее след загубата на Ливърпул: Вярва, че българските съдии са в грешка (ВИДЕО)


Клоп беснее след загубата на Ливърпул: Вярва, че българските съдии са в грешка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6579 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, не успя да скрие емоциите си след драматичното поражение в четвъртия кръг от груповата фаза на Лига Европа. 

Мърсисайдци отстъпиха с 2:3 при визитата на Тулуза с условието, че българската съдийска бригада начело с Георги Кабаков отмени попадение на младия Куанса дълбоко в добавеното време. 

Именно въпросната ситуация е сред най-коментираните в четвъртък вечер, а нарушението не е на голмайстора, а на МакАлистър при развитието на нападението. След срещата Клоп се съгласи с тезата, че съдиите са ощетили тима му, но той потърси и вината в играчите си. 

Коментарът на Клоп

"Видях видео и за мен това не е игра с ръка, но как мога да реша това? Да, топката отива в гърдите и не виждам контакт с ръката, честно казано.

Вероятно съдиите са имали различен поглед от моя. Мина доста време преди да отбележим гол - защо не бе отсъден свободен удар?

Това е интересно, можем да поговорим за това. Чух, не видях, че можеше да има дузпа за нас при друга ситуация, не знам...

Всъщност съм малко по-загрижен, защото искам да играем по-добре. Това е основният ми проблем тази вечер. По футболен начин трябваше да сме по-агресивни. Почти взехме точка, но и това нямаше да направи играта ни по-добра. Просто щяхме да се почувстваме по-добре", сподели германският специалист след срещата. 

Вижте какво сподели легенда на Ливърпул за решението на Клоп!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички