"Чия беше идеята"? Георги Кабаков започна, фенове на Тулуза "довършиха" Клоп (ВИДЕО)


"Чия беше идеята"? Георги Кабаков започна, фенове на Тулуза "довършиха" Клоп (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg GettyImages Колаж: Sportlive.bg

9323 0

Отново култов, но и сериозно ядосан, мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, говори пред медиите на пресконференция след загубата с 2:3 от Тулуза в Лига Европа.

Какво се случи?

Мърсисайдци допуснаха поражение при визитата си на френския тим в двубой от 4-ия кръг на групите на втория по сила европейски клубен турнир. Срещата не премина без спорни моменти.

Наставникът на "червените" не беше доволен от отсъжданията на българската съдийска бригада, която не зачете попадението на Джаръл Куанса в самия край. Причината бе по-ранна игра с ръка на Алексис Мак Алистър.

Такава действително от повторенията изглеждаше, че има. Първо обаче топката се удря в гърдите на аржентинския полузащитник, което означава, че фал все пак не трябва да има. Така легендарният специалист си "изля" нервите върху Георги Кабаков след края на мача.

Малко по-късно той застана пред журналистите. Там обаче нервите му бяха опънати още повече. Фенове на Тулуза отпразнуваха бурно успеха над именития си съперник. Макар и далеч, техните викове огласяха залата, което от своя страна доведе до въпрос от страна на Клоп:

"Кой даде идеята пресконференцията да се проведе тук? Това би бил един много интересен въпрос", каза той с недоумяващо изражение.

А какво каза германецът относно решенията на Кабаков и компания

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички