Българска бригада, начело с Кабаков, "нанесе" първата еврозагуба на Ливърпул (ВИДЕО)


Българска бригада, начело с Кабаков, "нанесе" първата еврозагуба на Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

4405 0

Престижен наряд получи тази седмица най-елитната българска съдийска бригада. УЕФА прати Георги Кабаков и компания на четвъртия двубой на Ливърпул от груповата фаза на Лига Европа.

Мърсисайдци гостуваха на носителя на Купата на Франция - Тулуза, след като спечелиха миналите си три двубоя в надпреварата. И докато днес възпитаниците на Клоп се надяваха на само точка в самия край на срещата, преди две седмици размазаха съперника си с 5:1 на "Анфийлд". 

До последния четвърт час французите имаха аванс от 2:0 тази вечер, но в крайна сметка до началото на 7-минутното добавено време резултатът вече бе 3:2 след попадения и в двете посоки. 

Решението на съдиите

Така мърсисайдци бяха на гол от избегване на загубата, но именно родната съдийска бригада разочарова световния колос. В екипа на Кабаков бяха още Мартин Маргаритов и Диян Вълков по двата фланга, Никола Попов - четвърти съдия, а на ВАР бяха Драгомир Драганов и Георги Димитров. 

В крайна сметка 20-годишният Джаръл Куанса изравни за 3:3 в 97-ата минута, но попадението бе отменено след обстоен преглед. Оказа се, че в зародиша на попадението МакАлистър играл с ръка. 

Следете всичко най-интересно от Лига Европа със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички