Дългогодишна цел на Ливърпул, която е син на легенда, най-накрая акостира на "Анфийлд"?


Дългогодишна цел на Ливърпул, която е син на легенда, най-накрая акостира на "Анфийлд"?
Снимка: Getty Images

1603 0

Ливърпул има за пореден път желанието да привлече в клуба дългогодишната си цел в средата на терена Кефрен Тюрам през януарския трансферен прозорец, който отваря след по-малко от половин месец.

Тюрам - любимецът на Клоп

Мърсисайдци подписаха с класни халфове като Алексис Мак Алистър, Райън Гравенберх и Доминик Собослай през лятото. Юрген Клоп обаче цени качествата на Тюрам и според "Calciomercato" няма нищо против той да акостира на "Анфийлд" през януари.

Синът на победителя от Световното първенство по футбол през 1998 година Лилиан Тюрам - Кефрен спечели редица суперлативи за изявите си в Ница. Той е известен със стила си на игра без топка и способността си да защитава ефективно.

Тюрам е дългогодишна цел на "червените". Според гореспоменатия източник до трансфер на французина може да се стигне през януари. 22-годишният футболист има договор с Ница до края на сезон 2024/25 и пазарната му стойност според "Transfermarkt" се равнява на 40 милиона евро.

Ливърпул има много набелязани цели. Воденият от Юрген Клоп отбор може да се сдобие и със следващото голямо име в нидерландския футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички