Пол Скоулс насочи гнева си към конкретно име след Севиля 3:0 Манчестър Юнайтед: Той не е фантастичен футболист


Пол Скоулс насочи гнева си към конкретно име след Севиля 3:0 Манчестър Юнайтед: Той не е фантастичен футболист
Снимка: Getty Images

3352 0

Легендарният полузащитник на Манчестър Юнайтед и национал на Англия Пол Скоулс бе много разочарован от представянето на "червените дяволи" в реванша със Севиля от 1/4-финалите на Лига Европа. Късно снощи (20 април) англичаните загубиха с 0:3 и с общ резултат 2:5 напуснаха надпреварата.

Гневът на 48-годишния Скоулс бе насочен главно към вратаря Давид де Хеа, който допринесе отчасти за грешката на Хари Магуайър (ВИДЕО), заради която резултатът на "Рамос Санчес Писхуан" стана 1:0 още в осмата минута и бе изцяло виновен за попадението на Ен Несири за 3:0 в 81-вата.

"През годините Давид де Хеа беше фантастичен вратар, но той не е фантастичен футболист. Пасът му не беше лош и знам, че Хари Магуайър сам поиска топката, но трябва да разчиташ такива ситуации и какво се случва на терена", посъветва Пол Скоулс в коментар пред "BT Sport" и допълни: 

"Без значение как треньорът иска от теб да играеш, просто разчети случващото се на игрището. Разчети атмосферата и какво се случва на стадиона. Няма място за подобни отигравания! С раздаването на такива пасове те попаднаха в капан, защото играчите на Севиля бяха много агресивни при опитите си да отнемат топката".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Срещу Севиля: Де Хеа изравни антирекорд по грешки, довели до гол!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички