"Така е трудно да печелиш" - Ерик тен Хаг разкритикува играчите на Манчестър Юнайтед след 0:3 от Севиля


"Така е трудно да печелиш" - Ерик тен Хаг разкритикува играчите на Манчестър Юнайтед след 0:3 от Севиля
Снимка: Getty Images

3272 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, бе изключително критичен към своите играчи и ги обвини в липсата на страст, желание и воля, след като загубиха с 0:3 реванша от 1/4-финалите на Лига Европа срещу Севиля и отпаднаха от надпреварата с общ резултат 2:5.

"Трябва да играем по-добре, това е задължително. Днес не бяхме хладнокръвни, не бяхме спокойни. Не успяхме да се справим с тяхната преса, а ако го бяхме направили - имаше толкова много празни пространства по целия терен", започна коментара си след двубоя Тен Хаг и продължи:

"Изгубихме важни битки на игрището. Те играеха с повече страст, повече желание и повече воля за победа. Така е трудно да печелиш мачовете си. Вярвам на футболистите си, но те трябва да се представят по-добре и да го показват. Тази вечер не бяхме достатъчно добри".

Поглед към неделя

"Имахме чудесна възможност да спечелим трофей, но я опропастихме и трябва да виним себе си. Вече всичко свърши, не можем да го променим. Трябва да гледаме напред към неделя (б.р. - на 23 април е 1/2-финалът за ФА Къп срещу Брайтън), това е следващата възможност за нас", призова нидерландският специалист. 

ВИЖТЕ ОЩЕ - За кой ли път? Хари Магуайър пак шокира собствения си отбор и подари гол на Севиля (ВИДЕО)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички