От Тотнъм искат да се реваншират срещу Локо Пд за загубата на старта на Висшата лига


От Тотнъм искат да се реваншират срещу Локо Пд за загубата на старта на Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1054 0

Футболистът на Тотнъм Ерик Дайер говори ден преди сблъсъка от Лига Европа срещу Локомотив Пловдив. Той бе категоричен, че лондончани са напълно фокусирани върху предстоящия мач и ще търсят добър резултат, така че да се реваншират за загубата на старта от Евертън.

"Ще се опитаме да се реваншираме за загубата от Евертън утре срещу Локомотив. Изцяло сме фокусирани върху за тази среща. Имаме много натоварена програма, така че нямаме време за губене. Наистина няма нужда да мислим далеч в бъдеще“, започна Дайер.

"Имаме много нови футболисти в съблекалнята този сезон. Чувствам, че има много нови лица откакто аз пристигнах в клуба. Има настроение в съблекалнята, само един мач е минал от началото на сезона. Предсезонната подготовка се проведе в много необичайни условия. Настроението сред футболистите е много позитивно. Не стартирахме по начина, по който искахме, но все още чувстваме, че имаме чудесни шансове за добър сезон. Следващите дни имаме много тежка и натоварена програма. Трябва да подхождаме внимателно към всеки един мач и да се опитаме да извлечем максимума. Двубоят утре е от изключително значение за нас и затова сме фокусирани максимално върху него. Трябва ни добър резултат“, добави той.

А кои са двете причини, заради които Тотнъм не бива да подценява Локомотив Пловдив - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички