Моуриньо: Мисля, че Тотнъм и Локомотив нямаха късмет в жребия


Моуриньо: Мисля, че Тотнъм и Локомотив нямаха късмет в жребия
Снимка: Getty Images/Guliver

1287 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо се изказа доста ласкаво за Локомотив Пловдив преди двубоя между двамата тима в Лига Европа. Срещата от втория квалификационен кръг е на "Лаута" в четвъртък от 19 часа. Според Моуриньо е имало много по-лесни варианти за "шпорите".

"Играли са повече мачове от нас. Имат повече физически данни от нас сега. Финалът за Купата на България беше преди месеци, след това Суперкупата. Те затрудниха шампиона преди две седмици и нормално е да са в добра добра кондиция от нас, но ние сме по-добрият отбор. Мисля, че това значи много, те ще са много мотивирани, но се надявам, че можем да ги бием. Това е само един мач, елиминационен, но знаем, че мачът е много сериозен за нас", заяви Моуриньо на онлайн пресконференцията.

"Мисля, че настроението след загубата ни е същото, каквото е в това при Локомотив след загубата от Лудогорец. Впечатлен съм от отбора на Локомотив, а не от даден играч. Гледал съм ги индивидуално, но съм подготвил моите играчи добре, за да се подготвят максимално добре. Мисля, че Тотнъм и Локомотив нямаха късмет в жребия”, сподели още мениджърът.

"Първо трябва да спечелим три мача, за да влезем в реалната Лига Европа. Сега са квалификации, ние трябва да вземем три мача. Ако не го направим – нищо не се случва. Турнирът е силен, тъй като влизат и отбори от Шампионска лига. Най-важното и най-трудното сега за нас е да се класираме за групите, тъй като форматът е различен”, каза още Жозе Моуриньо.

А кои са двете причини, заради които Тотнъм не бива да подценява Локомотив Пловдив - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички