Световен букмейкър: Илиев е пулсът на Локо (Пд), Карагерен е в прилична форма


Световен букмейкър: Илиев е пулсът на Локо (Пд), Карагерен е в прилична форма
Снимка: Оф. сайт на Левски

1029 0

Букмейкърът "Бетфеър" отличи двама от играчите на Локомотив (Пловдив) в прогнозата си за мача с Тотнъм в Лига Европа. Двубоят е на 17 септември, четвъртък, като ще бъде на стадиона на българския тим. Според компанията, чието седалище е в Лондон, играчите, за които "шпорите" трябва да внимават, са Димитър Илиев и Бирсент Карагерен.

Според букмейкъра нападателят е звездата на "смърфовете" и е "пулсът" на отбора. Отбелязва се, че той е вкарал победния гол срещу искра в предишния кръг на Лига Европа и че е национал на България. "Карагерен е в прилична форма на национално ниво с 3 гола в 5 мача". "Бетфеър" предупреждава, че трябва да се има предвид това, че Локомотив е изиграл 5 мача в Първа лига и ще е по-остър от англичаните. Споменато е също, че пловдивчани имат 3 победи и 2 загуби в тези мачове, но са спечелили и двете си домакинства досега.

Букмейкърът предвижда победа за Тотнъм, но предупреждава, че тя може да не е красива. "Провал тук за Тотнъм ще е катастрофа както във финансово отношение, така и от морална гледна точка. Лига Европа трябва да бъде важна част от сезона на Тотнъм, така че не очаквайте Моуриньо да позволи на играчите си да се отпуснат или да пренебрегнат защитните си задължения", отбелязват на betting.betfair.com. А заради какви две причини още Тотнъм не бива да подценява носителя на Купата на България вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички