Има 2 причини Тотнъм да не подцени Локомотив (Пд)


Има 2 причини Тотнъм да не подцени Локомотив (Пд)
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

2262 0

В Тотнъм, и по-точно в Англия, не гледат към Локомотив (Пловдив) като към малка гара, през която ще минат без да се напрягат. Има 2 фактора, които безпокоят хората в Северен Лондон преди двубоя с българския тим в предварителните кръгове на Лига Европа. Мачът е в Пловдив на 17 септември.

Първото нещо, което безпокои Тотнъм преди гостуването в България, е фактът, че "това е един от най-големите мачове в новата история на Локомотив (Пловдив) и така техните играчи ще дадат всичко от себе си". Това пише сайтът spurs-web.com. Другата причина за притеснение е фактът, че английският тим ще има по-малко от 48 часа почивка преди пътуването към Пловдив.

"Човек би помислил, че Жозе Моуриньо няма да позволи да се прокрадне самодоволството, особено като се има предвид колко усилено работихме, за да завършим шести. Предизвикателната част обаче ще бъде изключително претовареният график, който имаме, с по-малко от 48 часа почивка преди пътуването до България", отбелязва spurs-web.com. А ето кой тим ще срещне Локомотив, ако все пак отстрани Тотнъм. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички