Оле Гунар Солскяер: Всички казват, че мачът е решен, но Рома обърна Барселона след 1:4


Оле Гунар Солскяер: Всички казват, че мачът е решен, но Рома обърна Барселона след 1:4
Снимка: Guliver/GettyImages

1296 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че "червените дяволи" няма да разчитат на резултата от първата среща. Утре (6.05.) отборът му излиза срещу Рома в мач реванш от 1/2-финалите на Лига Европа:

"Няма да разчитаме на резултата от първия мач, ще играем за победата. Това е единственият начин, по който според мен можем да подходим. Разбира се, може да има една-две промени в състава, но трябва да стигнем финала. Всички казват, че сблъсъкът е решен, но Рома обърна Барселона в реванш, след като загуби първия мач с 1:4".

"Някои от играчите започнаха разговори с представители на фенските фракции. Ще бъда тъжен, ако се окаже напразна цялата добра работа, която свършихме до момента. Нашата цел в момента е да играем добре и да се класираме за финала. Беше труден ден за нас. Естествено, че искахме да се изправим срещу Ливърпул и да победим заради феновете", заяви Солскяер по повод на отменения мач с Ливърпул и добави:

"Нашата работа е да постигаме добри резултати на терена, но трябва и да се вслушваме в гласа на феновете. Всеки има правото да протестира, но трябва да го прави цивилизовано. Да нахлуеш на стадиона, а полицаите да се страхуват за здравето си, е твърде много. Тогава вече не изразяваш мнението си, а влизаш в конфликт с органите на реда", завърши Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички