Пауло Фонсека: Моуриньо е страхотен треньор, ще свърши чудесна работа


Пауло Фонсека: Моуриньо е страхотен треньор, ще свърши чудесна работа
Снимка: Getty Images/Guliver

1286 0

Старши треньорът на Рома Пауло Фонсека демонстира отличен професионализъм по време на пресконференцията преди мача реванш срещу Манчестър Юнайтед от 1/2-финалите в турнира Лига Европа! Както вече стана ясно, наставникът ще напусне "вълците" след края на сезона, а на негово място ще застане португалецът Жозе Моуриньо:

"Професионализмът е от изключителна важност за мен. Добре съм, точно както се чувствах първия ден, когато пристигнах. Мотивиран съм и искам да дам най-доброто от себе си за Рома до последния ден начело на тима. Моуриньо е страхотен треньор и ще свърши чудесна работа", отговори Фонсека на въпрос за наследника си Жозе Моуриньо и признава, че сега е точният момент да се раздели с тима:

"За мен не е проблем. Преживявам момента със същия професионализъм както винаги. Ще бъда честен, сега е времето да се разделим с Рома".

"Ще бъда честен, не е лесно да победиш Манчестър Юнайтед с 4:0. Виждал съм какви ли не неща във футбола и нищо не е невъзможно, така че все още вярвам. Не е комфортен резултат, но ние искаме победата и ще се борим до край", завърши Фонсека.

ТУК можете да научите какво е казал Оле Гунар Солскяер на играчите си по време на полувремето на мача в Манчестър, за да успеят да вкарат 5 гола през втората част!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички