Обиди, бутилки и "Слава на Путин" за Динамо Киев и феновете им на мача с Фенербахче


Обиди, бутилки и "Слава на Путин" за Динамо Киев и феновете им на мача с Фенербахче
Снимка: Getty Images

8820 0

Представителят на пресслужбата на Динамо Киев Андрий Шахов разкри какви обиди по техен адрес са крещяли феновете на Фенербахче по време на двубоя между двата тима в Лига Европа снощи. Украинският гранд загуби от турския колос с 1:2.

"Когато резервните ни футболисти отиваха да загряват, към тях полетяха бутилки, псувни по адрес на майките им и крясъци "Слава на Путин". Когато изнесоха Шапаренко от терена на носилка, те му се смееха, правеха му неприлични жестове.

Някакви идиоти си слагаха маски на Путин и си тръгваха, дошли бяха на стадиона, за да се подиграват на бежанците, присъствали на мача. Кажете ми какво става?! Цели трибуни крещят обиди към украинците, Динамо Киев и неговите фенове.

Ще обърне ли евентуално някой внимание на поведението на феновете на този отбор? Силно се надявам рано или късно ФИФА и УЕФА да обърнат внимание на поведението им и в бъдеще на мачовете на този отбор да присъстваъ повече органи на реда.

ФИФА и УЕФА говорят за респект. На този стадион не мирише така. Ще видим какви ще са последствията" написа Шахов в Instagram. А ето какъв грозен акт беляза мача между Арсенал и Цюрих. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички