"Нямаше как да ми пука по-малко" или как Юрген Клоп коментира комичния пропуск на Дарвин Нунес при победата на Ливърпул


"Нямаше как да ми пука по-малко" или как Юрген Клоп коментира комичния пропуск на Дарвин Нунес при победата на Ливърпул
Снимка: Getty Images

5801 0

В четвъртък (26-и октомври) вечер Ливърпул разгроми Тулуза с 5:1 в мач от третия кръг на груповата фаза в турнира Лига Европа.

Петима различни футболисти на Юрген Клоп се разписаха в двубоя на "Анфийлд", а единият от тях бе Дарвин Нунес. В 65-ата минута обаче, уругваецът направи комичен пропуск, нацелвайки греда на празна врата (ВИДЕО), след като преди това майсторски бе преодолял защитник + вратаря на французите...

"Нямаше как да ми пука по-малко"

"Той игра страхотно. Ако трябва да съм честен, нямаше как да ми пука по-малко за това, че нацели гредата в онази ситуация, защото всичко, което направи преди това, беше супер убедително - начинът, по който преодоля защитника, начинът, по който премина покрай вратаря...", отсече Клоп след последния съдийски сигнал и допълни:

"Той се представи много добре в мача. Вкара гол, взе участие в много атаки, връщаше се назад... Видях много положителни неща и това е важното. Наистина съм доволен от него!".

"Да, беше "шамар", че топката не влезе, а след това Райън (б.р. - Гравенберх) завърши атаката, но всичко е наред. Казах го и преди мача - той е щастлив човек и това се вижда всеки ден. Сега трябва да се уверим, че ще бъде така и занапред", каза още наставникът на мърсисайдци.

*Със спечелените 3 точки Ливърпул събра актив от 9 на първото място в Група "Е". Следват Роял Юнион СЖ (4), Тулуза (4) и ЛАСК Линц (0). В следващия кръг от Лига Европа английският гранд ще гостува на Тулуза (9-и ноември).

Четете всички последни НОВИНИ ОКОЛО ЛИВЪРПУЛ в SportLive.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички