Юрген Клоп обясни какво му е харесало и какво не в дербито Ливърпул - Евертън


Юрген Клоп обясни какво му е харесало и какво не в дербито Ливърпул - Евертън
Снимка: Getty Images

1801 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, обясни на пресконференцията си след дербито срещу Евертън, че е доволен от факта, че до 0:0 футболистите му не са демонстрирали раздразнение от факта, че все още не са вкарали гол, но и не скри, че е имало ситуации, които е трябвало да бъдат завършени по различен начин:

*Отборът му за пореден път спечели сблъсъка с "карамелите", но това стана с две късни попадения на Мохамед Салах (ВИДЕО).

"Труден мач. Хареса ми какво видях, освен това, че трябваше да завършим някои ситуации по-добре. Да, те не бяха чисти голови положения, но бяха страхотни ситуации, при които излизахме 'четирима срещу един', 'четирима срещу двама', а при качеството, с което разполагаме, трябваше да се справим по-добре при последния пас", заяви Клоп, цитиран от официалния сайт на "червените".

"Това обаче не се случваше и резултатът си вървеше 0:0. След това дойде червеният картон, който промени двубоя. Преди него Евертън не се защитаваше дълбоко, но след него, очевидно, започна да го прави. Трябваше да се настроим към това и ни отне малко повече време да го направим, отколкото ми се искаше на мен", призна мениджърът.

"Все пак, това, което беше наистина важно, е, че през второто полувреме не показахме, че сме раздразнени от факта, че все още не сме отбелязали гол. Видях, че сме готови да играем до последния съдийски сигнал. В един момент вкарахме, а след това вече при 2:0 мачът свърши", констатира наставникът на Ливърпул.

За неговия тим предстои домакинство на Тулуза от груповата фаза на Лига Европа (26.10., 22:00 ч.), а следващият ангажимент във Висшата лига е среща с Нотингам на "Анфийлд" (29.10., 16:00 ч.).

*Четете всички последни новини около Ливърпул в SportLive.BG!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички