Ливърпул опита римейк на успех от 2007 г. над Тулуза, но го надгради (ВИДЕО)


Ливърпул опита римейк на успех от 2007 г. над Тулуза, но го надгради (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

892 0

Ливърпул постигна третата си поредна победа в Лига Европа през кампанията. В четвъртък вечер мърсисайдци се наложиха с 5:1 над френския Тулуза. 

Така световният гранд остава безгрешен срещу съперника си, с който са се срещали единствено в квалификации от 2007 г. Тогава първо печели като гост с 1:0, а в реванша бие на "Анфийлд" с 4:0. 

Днес обаче възпитаниците на Клоп допуснаха и ответно попадение в 16-ата минута чрез Далинга, а Салах надгради дълбоко в края четирите гола от 2007 г. с пети за срещата в четвъртък вечер.

Останалите бяха дело на познати и не толкова футболисти на мърсисайдци - Жота откри в 9-ата минута, Ендо върна тима напред след половин час игра, а Нунес удвои преднината след още 240 секунди. Попадението за 4:1 бе дело на лятното попълнение Гравенберх, но до голяма степен изработено от Нунес. 

Така възпитаниците на Клоп свършиха съществена част от работата си в груповата фаза. Те са едноличен лидер с 9 пункта, а втори е Роял Юнионс с 5 по-малко, Тулуза има 4, а ЛАСК е на дъното с нито една. 

Вижте какво се случи във всички двубои от Лига Европа във SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички